LAPORAN LEMBAGA KMGUMKB

Organisasi Koperasi MGU

Koperasi MGU ditadbir oleh satu lembaga yang dipilih dalam mesyuarat Agung Perwakilan. Bagi sesi 2012/2011 ALK yang dipilh adalah terdiri dari:

Barisan JAD yang terpilih pada sesi 2011/2012 ialah :

Organisasi Pentadbiran Dan Pengurusan(Koperasi & Hotel MGU Firdaus)

Pegawai Dan Kakitangan seperti berikut :

Kedudukan Bangunan Sekarang :

Koperasi MGU mempunyai satu bangunan 3 tingkat, terbahagi kepada dua bahagian hadapan dan belakang.Koperasi MGU juga mempunyai 48 bilik hotel,4 bilik seminar dan terbaru Firdaus Cafe tingkat 3.Wisma MGU ini juga mempunyai satu dewan besar yang dapat memuatkan kira-kira 350-450 peserta pada satu-satu masa dan 2 bilik dorm yang mampu menampung 50 orang penghuni juga mempunyai 2 unit premis yang disewa oleh S.P .Cinta dan Masyrik.Koperasi MGU kini mempunyai "Dewan Makan" khusus dengan nama "Firdaus Cafe" yang mula beroperasi pada 1 Mei 2012 yang memuatkan jumlah seramai 250 orang pada satu masa dan setiap pelanggan hotel akan diberikan sarapan hingga jam 10.00 pagi.

Copyright 2011 LAPORAN KOPERASI .
Free Joomla Theme by Hostgator