PERKHIDMATAN

PDFPrintE-mail

TAWARAN PINJAMAN

KEANGGOTAAN TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN & BADAN BERKANUN

(ANAK-ANAK KELANTAN YANG BERTUGAS DI LUAR KELANTAN & KAKITANGAN KERAJAAN YANG BERTUGAS DI KELANTAN
KADAR CAJ 4.8% (TANPA BLR)

YURAN HANYA 4% ATAU RM 45.00 MANA YANG KURANG
AKTIVITI :
a)   PINJAMAN KREDIT TANPA PENJAMIN                RM 100,000.00
b)   PINJAMAN PENGGUNA (BARANGAN)                   RM   30,000.00
c)   PINJAMAN ROADTAX/ INSURAN                          RM   20,000.00
d)   PINJAMAN PERLANCONGAN                                 RM   2,000.00
e)  PINJAMAN HAJI/UMRAH                                      RM   20,000.00
f)  PINJAMAN FLEKSIBEL                                            RM   20,000.00
g)  PINJAMAN KECEMASAN / SEGERA                       RM 10,000.00
KELULUSAN SEGERA
24 JAM TERTAKLUK KEPADA SYARAT / KELAYAKAN

Kelebihan di dalam perkhidmatan KPMK

• Menawarkan harga yang berpatutan dan memberi perkhidmatan  dan produk yang berkualiti sebagai alternatif kepada anggotanya. KPMK juga mengamalkan nilai koperasi iaitu keprihatinan terhadap anggotanya.

• KPMK juga membantu anggotanya untuk menyimpan dan mengeluarkan wang apabila diperlukan.

• KPMK juga memberi kemudahan pinjaman kepada anggotanya dengan kadar faedah yang terendah.

• Anggota KPMK juga akan mendapat faedah yang tinggi sekiranya KPMK mendapat keuntungan  besar pada tahun tersebut.

• Anggota KPMK juga dapat memberi cadangan atau idea yang bernas bagi memajukan koperasi mereka sendiri. Anggota KPMK juga berhak menentukan hala tuju koperasi mereka bagi mencapai matlamat, misi dan tujuan KPMK ditubuhkan. KPMK merupakan koperasi yang menyediakan perkhidmatan kredit bagi semua anggota yang ingin membuat pinjaman.

PENGENALAN

PRINSIP KOPERASI