SEJARAH KAMI

PENGENALAN KOPERASI UMMAH SELANGOR BERHAD (KOUMMAH)

• Ditubuhkan  pada 30 Nov 2012 (Ruj: SKM.IP (PEND) B-1071/(1) di bawah SURUHANJAYA KOPERASI MALAYSIA
  • Menjadi Anggota ANGKATAN KOPERASI KEBANGSAAN (ANGKASA) dan KOPERASI PEMBIAYAAN SYARIAH ANGKASA (KOPSYA)
  • Keanggotaan KO-UMMAH terbuka kepada UMUM dengan sasaran bakal anggota adalah SISWAZAH dimana KO-UMMAH beroperasi
  • Kawasan Operasi KO-UMMAH adalah disekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR

NAMA DAN ALAMAT

Koperasi ini telah didaftarkan atas nama KOPERASI UMMAH SELANGOR BERHAD yang beralamat ini di NO 90, LORONG DELIMA 4B, BANDAR PARKLANDS PENDAMARAN, 41200 KLANG, SELANGOR DARUL EHSAN.

DITUBUHKAN

Koperasi ini ditubuhkan dan didaftarkan pada 30 November 2012 dengan nombor pendaftaran B-4-1117.