Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
  • Pendaftaran untuk ke kursus-kursus anjuran Maktab  Koperasi Malaysia (MKM) bagi tahun 2012 dibuka sekarang - Yuran adalah PERCUMA untuk anggota koperasi.  Sila rujuk senarai & tarikh kursus-kursus berkenaan seperti dalam dokumen di bawah, dah sila lengkapkan borang dan hantarkan ke Sekretariat KUMUDA di Pusat Internet Desa Balik Pulau untuk mendaftar.
  • KUMUDA telah turut memangkinkan kempen sedunia penggalakan keusahawanan muda di Koridor Utara, Malaysia, melalui platform Minggu Keusahawanan Global (Global Entrepreneurship Week di lebih 100 buah negara: 8-21 NOV 2010)